Sandringham Estate

Retail, Hospitality and Heritage

In early 2019 we embarked on a very exciting project: to help reimagine the Visitor Centre experience on Sandringham Estate, home to Sandringham House, the private residence of Her Majesty the Queen.

STAMP were asked to redesign the gift shop and two cafes in the main visitor area, as well as provide a structured approach to visitor centre communications.

The strategy evolved to demonstrate Sandringham’s commitments within the Visitor Centre, including organic farming, conservation, and sustainable country living.

The vaulted restaurant space is transformed in muted colours and natural materials, and throughout their visit, guests can learn more about the historical and modern-day estate.

The shop is a warm and inviting sketchbook of country life; an inspired backdrop for a new range of products.

The finished result is unique to Sandringham and offers a rich and diverse experience of life on the Royal Estate.